MOPOVI I RAMOVI

Filteri
UltraSpeed papučica za mop, izuzetno jaka koja se može koristiti za mopove na traku ili sa džepovima. Moderan savitljiv zglob sa integrisanom šarkom.
Abraziv za čišćenje IPC namenjen je za čišćenje zaprljanih površina, npr. posle izvođenja građevinskih radova, skidanje tvrdokornog kamenca, skidanje algi i slično. Kompaktibilan je sa ručnim držačem i sa držačem koji se kači na aluminijumsku dršku.
Abraziv za čišćenje IPC namenjen je za čišćenje zaprljanih površina, npr. posle izvođenja građevinskih radova, skidanje tvrdokornog kamenca, skidanje algi i slično. Kompaktibilan je sa ručnim držačem i sa držačem koji se kači na aluminijumsku dršku.
Vlažne maramice za brisanje poda IPC su napravljene sa namerom da zamene mopove u situacijama kada korisniku nije dostupna voda ili kada je u pitanju pod koji mora da se opere sa malom količinom tečnosti. Odlično skidaju zaprljanja na podu i mogu da opreu od 20 m2 do 25 m2 u zavisnosti od vrste poda i količine zaprljanja.
Plastični držač za "kentaky" mop IPC napravljen je od kvalitetne plastike. Namenjen je kao držač profesionalnog mopa sa resama. Kompaktibilan je sa IPC cediljkom za mop.
Mikrofiber ravan mop sa dzepovima i krilima IPC (DEEP SNOW) idealan je za uklanjanje nečistoća sa svih vrsta površina (linoleum, parket, pločice..) Veoma dobro apsorbuje pa je pogodan za uklanjanje prljavštine i sakupljanje tečnosti sa podnih površina. Namenjen je za univerzalno čišćenje u HoReCa sektoru, maloprodajnim objektima, kancelarijama itd. Napravljen od 100% poliestera može da se pere i do 500 puta u veš mašini na 90°. Dimenzije mopa su 40 cm x 11 cm.
Mikrofiber ravan mop sa dzepovima i krilima IPC (GRAY) idealan je za uklanjanje nečistoća sa svih vrsta površina (linoleum, parket, pločice, ferobeton, metal) Veoma dobro uklanjanje prljavštine i ostavlja površine čist. Namenjen je za univerzalno čišćenje u HoReCa sektoru, maloprodajnim objektima, kancelarijama itd. Napravljen od kvalitetnih materijala (poliestera i pamuka) može da se pere i do 500 puta u veš mašini na 90°. Dimenzije mopa su 40 cm x 11 cm.
Pamučni ravan mop sa krilima i džepovima IPC namenjen je za isušivanje mokrih površina i sakupljanje prašine sa suvih površina. Napravljen od kvalitetnih materijala može se prati i do 500 puta u veš mašini na 90°. Dimenzije mopa su 40 cm x 11 cm.
Mikrofiber ravan mop sa abrazivom, džepovima i krilima IPC (SPOT) idealan je za uklanjanje tvrdokornih nečistoća sa svih vrsta površina (čeličnih, drvenih, mermernih, plastičnih..). Napravljen je od kratko šišanih kvalitetnih mikrofiber vlakana uz tačkaste dodatke abraziva po celom mopu. Može da se pere i do 500 puta u veš mašini na 90°. Dimenzije mopa su 40 cm x 11 cm.
Mikrofiber ravan mop sa dzepovima i krilima IPC (HYGIENE) idealan je za uklanjanje nečistoća sa svih vrsta površina (linoleum, parket, pločice, ferobeton, metal) Veoma dobro uklanjanje prljavštine i ostavlja površine čist. Namenjen je za univerzalno čišćenje u HoReCa sektoru, maloprodajnim objektima, kancelarijama itd. Napravljen od kvalitetnih materijala može da se pere do 00 puta u veš mašini na 60°. Dimenzije mopa su 40 cm x 13 cm.
Mikrofiber ravan mop sa dzepovima i krilima IPC (SNOW) idealan je za uklanjanje nečistoća sa svih vrsta površina (čeličnih, drvenih, mermernih, plastičnih..) Vlažan uklanja nečistoće sa površina, a kada je suv idealan je za skupljanje prašine sa podnih površina. Napravljen od kvalitetnih materijala može se prati i do 500 puta u veš mašini na 90°. Dimenzije mopa su 40 cm x 11 cm.
Pamučni ravan mop sa džepovima IPC namenjen je za isušivanje mokrih površina i sakupljanje prašine sa suvih površina. Napravljen od kvalitetnih materijala može se prati i do 500 puta u veš mašini na 90°. Dimenzije mopa su 100 cm x 11 cm.
Pamučni ravan mop sa džepovima IPC namenjen je za isušivanje mokrih površina i sakupljanje prašine sa suvih površina. Napravljen od kvalitetnih materijala može se prati i do 500 puta u veš mašini na 90°. Dimenzije mopa su 60 cm x 11 cm.
Ručni držač za abraziv IPC napravljen je od kvalitetne čvrste plastike sa ergonomskim oblikom ručke za komfornije držanje. Namenjen je kao pomoćni alat za pranje jako uprljanih površina uz pomoć abraziva.
Uspravni držač za abraziv IPC napravljen je od kvalitetne plastike i namenjen je za korišćenje uz aluminijumsku šipku kako bi korisnik moga da očisti zaprljanu površinu iz stojećeg položaja.

Prijavite se na newsletter

I budite prvi obavešteni o našim novim proizvodima i akcijama

Prijavi se