INDUSTRIJA

Filteri
Namenjeno je za redovno čišćenje procesne opreme i svih tvrdih površina u prehrambenoj industriji (proizvodnja i prerada mleka, mesa, industrija pića, pekarska i konditorska i dr.). Pogodan je za sva druga alkalna čišćenja. Vrlo učinkovito penušavo inhibirano sredstvo koje brzo i uspešno uklanja organske nečistoće uz učinkovitu higijenizaciju površina (na osnovi aktivnog hlora).
Namenjeno je za zahtevnija čišćenja (jača zaprljanja: masnoće, belančevine, ugljenihidrati; pranje s vodom visoke tvrdoće i dr.) procesne opreme u prehrambenoj industriji (proizvodnja i prerada mleka; čišćenje staklene ambalaže u punionicama piva, alkoholnih i bezalkoholnih pića, te industriji proizvodnje ulja; pranje dimnih komora u industriji mesa i dr.)
Proizvod je namenjen za čišćenje nameštaja, drvene i plastične stolarije, rukohvata, poliranih površina, prekidača, računarske opreme itd. Brzo se suši, a na površinama ostaje kristalni sjaj.
Sredstvo garantuje besprekorne efekte u procesu uklanjanja vodenog kamenca. Sredstvo se ne sme upotrebiti za uklanjanje kamenca s površina obojenih metala i njihovih legura (mesing, cink, bakar...).
Proizvod je namenjen za redovno čišćenje i odmašćivanje dimnih komora u industriji mesa, dimnih generatora i ostalih problematičnih zaprljanja u prehrambenoj industriji kao i u drugim granama industrije.
Proizvod je namenjen za redovno čišćenje površina na kojima su razne neorganske nečistoće (npr. vodeni kamenac, mlečni kamenac) sa inkorporiranim organskim nečistoćama (mleko, masnoće, smole i dr.). Mesto primene: sve grane prehrambene industrije; velike kuhinje u ugostiteljstvu, zdravstvu i društvenoj prehrani; bazenski prostori; mlečne farme i dr.
Koristi se kao dodatak tehnološkoj vodi za sekvestriranje tvrdoće vode, dispergiranje i inhibiranje taloženja vodenog kamenca pri strojnom pranju boca, tretiranju tople vode za ispiranje, tretiranju rashladne vode, tretiranju tvrde tehnološke vode u industriji i dr.
Proizvod garantuje besprekorne efekte u procesu uklanjanja vodenog kamenca. Ugrađeni inhibitori korozije osiguravaju visoku zaštitu površina koje se čiste i efikasni su za sprečavanje korozije na gvožđu i čeliku.
Proizvod garantuje besprekorne efekte u procesu uklanjanja vodenog kamenca. Ugrađeni inhibitori korozije osiguravaju visoku zaštitu površina koje se čiste i efikasni su za sprečavanje korozije na gvožđu i čeliku.
Sredstvo je namenjeno metalnoj industriji za podmazivanje odnosno izvlačenje. Vrlo uspešno se primjenjuje pri obradi čelika, bakra, mesinga (proizvodnja municije) i drugih metala.

Prijavite se na newsletter

I budite prvi obavešteni o našim novim proizvodima i akcijama

Prijavi se