KOLICA

Filteri
Multifunkcionalna kolica IPC STARACE 105 napravljena su od kvalitetne plastike posebno dizajnirna za korišćenje u održavanju čistoće u tržnim centrima, proizvodnim halama, zdravstvenim ustanovama itd. U osnovnoj nameni kolica služe za redovno čišćenje i održavanje higijene i poseduju sledeće elemente: stabilna ploča sa 4 točkića, 2 kofe od 15l sa cediljkom za mop, 2 police za odlaganje opreme za čišćenje, 2 kofe od 6l i džak za odlaganje smeća. Takođe kolica mogu da se kreiraju i po potrebama samih korisnika.
Kofa sa drškom, točkićima i cediljkom IPC zapremine 25 litara napravljena je od najkvalitetnije plastike. Svojim dimenzijama napravljena je za ispiranje i ceđenje mopova u objektima HoReCa sektora. Izuzetno mobilna za korišćenje.
PVC džak za multifunkcionalna kolica IPC napravljen od izdržljivog savitljivog materijala. Kompaktibilan za sve vrste multifunkcionalnih kolica IPC. Kači se na kolica uz pomoć čičak traka koje su zašivene na vrhu džaka.
Dodatak za plastičnu nosiljku za bočice IPC napravljen je od kvalitetne plastike, a namenjen je da razgraniči bočice redi sigurnijeg nošenja.
Multifunkcionalna kolica IPC REVOLUTION BLACK IS GREEN napravljena su od kvalitetne plastike posebno dizajnirna za korišćenje u održavanju čistoće u tržnim centrima, proizvodnim halama, firmama, školama itd. U osnovnoj nameni kolica služe za redovno čišćenje i održavanje higijene i poseduju sledeće elemente: stabilna ploča sa 4 točkića, 2 kofe od 15l sa cediljkom za mop, 2 kofe od 6l i džak za odlaganje smeća. Proizvedena su od 80% reciklrane plastike sa težnjom proizvođača na zaštiti životne sredine.
Multifunkcionalna kolica BRIX IPC napravljena su od kvalitetne plastike posebno dizajnirna za hotele. U osnovnoj nameni kolica služe za opsluživanje hotelskih soba čistim peškirima i posteljinama, hotelskom kozmetikom, kao i za odlaganje prljavih peškira, posteljina i smeća u džakove koji se nalaze na kolicima. Takođe kolica mogu da se kreiraju i po potrebama samih korisnika.
Kolica sa dve kofe 15l, cediljkom i policom "black is green" IPC napravljena su od čvrste reciklirane plastike sa kvalitetnim silikonskim točkićima. Namennjena su za upotrebu u većim ugostiteljskim objektima, večim poslovnim prostorima i manjim industriskim pogonima.

Prijavite se na newsletter

I budite prvi obavešteni o našim novim proizvodima i akcijama

Prijavi se